Nar Çiçeği Şerbeti
İçerik
Nar, narçiçeği, limon, tarçın, zencefil, müskat, keçi boynuzu, şeker ve çeşitli baharatlardan oluşmaktadır.
Şifaları
- Yemek sonrası oluşan şişkinliği ve hazımsızlığı atmada yardımcı olur
- Çok yoğun C vitamini içerir
- Gribal enfeksiyonlara faydalıdır
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
Not
- Buzdolabında +4 derecede muhafaza edilmesi zorunludur. Şerbetler kesinlikle güneş ışığı görmemelidir. Oda sıcaklığında tutulmamalıdır. Son kullanma tarihi üretim tarihinden itibaren 90 gündür. Kapak açıldıktan sonra dört gün içerisinde tüketilmesi gerekir.
Doksan günden sonra şerbetin kapağını açtığınızda köpürmüyorsa fermantasyona uğramamıştır. Fermantasyona uğramış bir şerbeti de kaygı duymadan tüketebilirsiniz, çünkü hiç bir ürünümüzde mısır şurubu, glikoz ve ömür uzatıcı gibi katkı maddeleri kullanmıyoruz. Fermantasyona uğramış ürünün tek farkı tadının ekşimtırak olmasıdır.